Ben je op zoek naar een leuk en origineel geschenk voor een vriendin, zus, tante, moeder of andere vrouw? Dan geven we je een aantal leuke tips met cadeaus die voor elke gelegenheid geschikt zijn.

Voor welke gelegenheid zoek je een geschenk?

Afhankelijk van de gelegenheid waarvoor je een geschenk zoekt, kun je kiezen uit meerdere opties. Ga je namelijk voor een luxe cadeau voor haar voor een verjaardag, voor Valentijnsdag of juist voor een nieuwe baan? Het geschenk dat je geeft kan dan een andere insteek hebben. Als verjaardagscadeau zul je wellicht eerder denken aan een leuk en vrolijk cadeau, terwijl je voor Valentijnsdag een romantisch geschenk gaat uitzoeken. Gelukkig zijn er een aantal cadeaus die voor elke gelegenheid geschikt kunnen zijn en waarmee je iedere vrouw blij zult maken.

Geurkaarsen

Allereerst is een geurkaars een leuke attentie die heerlijk ruikt en die als leuke decoratie in huis neergezet kan worden. Enkele standaard en veel gekozen geuren zijn Linnen, Katoen, Bloemen of Rozen. Deze geuren zijn redelijk neutraal en daarmee voor veel ontvangers een goede keuze. Een geurkaars in een glazen pot kun je vaak ook opnieuw vullen, zodat je er langere tijd van kunt genieten.

Chocoladereep

Mmmm, wie houdt er nu niet van chocolade? Een chocoladereep of chocoladepakket is leuk om te geven én leuk om te krijgen. Kies voor een veilige melkchocolade of ga juist voor een speciale smaak met speculoos, champagne, frambozen of cheesecake. De speciale combinaties zijn een verrassing zodra je ze proeft en zijn daarom erg leuk om te geven. Welke smaak vind jij het lekkerst?

Bloemen

Een cadeau dat het áltijd goed doet en voor iedere gelegenheid geschikt is, is een prachtige bos bloemen. Denk maar aan Moederdag, een verjaardag, een nieuwe baan of de geboorte van een baby. Met een kleurrijke bos bloemen in huis wordt het een stuk gezelliger. Zeker als lastminute cadeau is het een aanrader, omdat je in de supermarkt nog snel een mooie bos kunt kopen en mee kunt nemen naar het evenement.

Een luxe cadeaupakket

Een bos bloemen zal je misschien een beetje afgezaagd in de oren klinken. WIl je een echt origineel cadeau met luxe artikelen erin? Dan is een luxe cadeaupakket ook een heel erg goed idee. Verzamel leuke spulletjes, zoals een kaars, een gezichtsmasker, chocoladereep, notitieboek en iets anders, doe het in een cadeaudoos en maak het helemaal af met lint en strik. Zo geef je een uniek geschenk met meerdere leuke hebbedingen waar een vrouw blij van wordt.

Wil je graag meer inspiratie voor een origineel cadeau? Bekijk dan deze handige lijst van Top 10 cadeaus voor vrouwen met veel leuke ideeën voor de vrouw in jouw leven.